D.T. és Mr Yen

  • DevizaTrader és Mr. Yen 2007 óta ismerik egymást, és az elmúlt évek alatt sokat tanultak egymás tapasztalataiból és stratégiáiból. Érdemes megjegyezni, hogy Mr. Yen soha senkinek nem beszélt kereskedési technikájáról és nem is mutatta meg stratégiáját, csak egyedül DevizaTradert avatta be abba. A közös piaci elemzéseken Mr. Yen megtanulta DevizaTradertől a technikai szintek fontosságát és a hatékony trendelemzést, cserébe megtanította DT-t az ”éppen indulni készülő momentum” felismerésére. Ez az információ sokat segített abban, hogy DevizaTrader kialakítsa a kiváló momentum stratégiáját.

    Mr.Yen 2012-ben végre engedett DevizaTrader kérésnek, hogy ossza meg tapasztalatát és technikáját a nagyközönséggel. Mr. Yen életében először bemutatja, milyen jeleket figyel a grafikonon, milyen indikátorokat használ és felfedi a titkát a stratégiája előtt. Megosztja egyedülálló sikertörténetének legfontosabb állomásait, például mit tanult meg a legnagyobb bukásából, hogyan vált eggyé az árfolyammozgással és érte el szenzációs eredményeit 2009-ben, majd 2012-ben. Elmondja, hogyan fosztott ki bróker cégeket, és azok hogyan akarták megtartani (ellopni) a kereskedő profitját.  Mr. Yen 11 évnyi kereskedési történeteiből végre reális kép alakul ki benned a skalpolásról, a nyerő stratégiáról és a szükséges lelkiállapotról, valamint megdöbbentő igazságokat hallhatsz a bróker cégekről.

  • London Breakout Stratégia

     

    Ha napon belüli kereskedő vagy, akkor muszáj, hogy legyen egy nyerő kitörési stratégiád. Érdemes emlékezni, hogy az európai piacnyitáskor kiváló rövid távú kereskedési lehetőségek alakulnak ki, így ha még nincs, vagy nem tökéletes a kereskedési rendszered, akkor a figyelmedbe ajánljuk a London Breakout Stratégiánkat.
    Megnézem